Hjemmebagte hundekiks med leverpostej

Jeg har fundet denne opskrift på hundesjov.dk

  • 50 gr. gær
  • 4 dl. fingervarmt kærnemælk
  • ca. 200 gr. leverpostej (gerne med et lavt kalorieindhold)
  • 2 spsk. Hvedemel
  • 400-500 gr. rugmel

Alle ingredienser æltes godt og hæver i ca. 3 timer.
Dejen rulles direkte ud på bagepladen og skæres i den ønskede størrelse med en pizzaskærer.

Sættes i en kold ovn og bages ved 175 gr. i ca. 1½ time.
Godbidderne kan evt. pensles med boullion.

Lad dem afkøle, før du “knækker” dem fra hinanden. Skal opbevares i plasticpose eller opbevaringsboks, som slutter helt til. Holdbarheden er ca. 3 uger.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar